maandag 24 augustus 2015

Een echte 'stenen' winkelBlij: verblijd, blijmoedig, gelukkig, opgeruimd, opgewerkt, verheugd, vrolijk. Als een 'kind zo blij' voelen betekent dan ook: héél erg blij zijn. Wij, Nelleke en Stella, hebben leuk nieuws en voelen ons als een 'kind zo blij'.Onze droom gaat uitkomen. Wij gaan starten met een 'stenen' winkel. Per oktober van dit jaar gaan wij samenwerken met de dames van Juffrouw Pollewop. Wij gaan onze fantastische spullen verkopen op de bovenverdieping. Superspannend allemaal en vooral enorm leuk. Wat voor winkel het wordt?


Een winkel met een groot appeltaart-gevoel (+ een dot slagroom), een kind in een snoepwinkel, een winkel die een glimlach op je gezicht tovert als je binnenstapt. Kortom een winkel waarin je al een 'Kind Zo Blij' gaat voelen.Naast de biologische kinderkleding voor jongens gaan we meer artikelen verkopen waar wij enthousiast over zijn. Alle artikelen zijn fairtrade en zoveel mogelijk duurzaam. 


We zijn hard aan het puzzelen over welke leuke producten we gaan inkopen, maar wat zeker is zijn de producten van RICE, By Bora, Niko Niko en Kek Amsterdam. 

Dit zijn producten die leuk zijn om cadeau te geven, aan een ander of jezelf, voor decoratie, home en nog veel meer leuks...  Op dit moment zijn we druk bezig met klussen, een huisstijl (er komt een nieuwe!), leuke producten uitkiezen en een boel meer. Hoe gaan we de ruimte indelen, passen alle producten wel, gaat het lopen in Dordrecht. Oef... een boel vragen wat ons bezig houdt. Komt goed! Als je het leuk vindt, kun je ons volgen op social media. FB, IG, Twitter & Google+

Nieuwsgierig geworden?


Waarschijnlijk draaien we in maand oktober al proef. Maarrr zaterdag 31 oktober is het tijd voor een feestje! De officiële opening. Adres: Voorstraat 481 in Dordrecht. Leuk jou daar te zien daar! 


Lieve groet,
Nelleke & Stella


Nelleke Valk & Stella Koekkoek zijn eigenaresses van webwinkel Kind Zo Blij. Een webwinkel vol met eerlijke en biologische kinderkleding voor jongens, in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. Vrolijke kleding voor de blije ontdekkingsreiziger en nieuwsgierige deugniet. Merken zoals Duns Sweden, Smafolk, nOeser, Baba Babywear en Sture & Lisa worden verkocht in hun webshop. Daarnaast staan zij stil bij alle geluksmomentjes in het leven. 
www.kindzoblij.nl 
www.facebook.com/kindzoblij

1 opmerking:

  1. Leuk ! ! Zo blij voor jullie, ik duim mee dat het een groot succes wordt. "Alles wat je aandacht geeft groeit", dus met jullie liefde voor Kind Zo Blij komt het helemaal goed. Liefs Becky

    BeantwoordenVerwijderen